Otin viimein itseäni niskasta kiinni ja värkkäsin uuden ulkoasun, jossa olisi sekä chico että muumi. Eli lisäsin muumin sivuille. Sivuilta voi lukea kuka hän on ja millä lailla mun, sillä muumi ei asu mun luona täällä. Ja sivujen osotehan on vielä sama: www.freewebs.com/chicosheltti

Sitten kuulumisia koirista. Muumilla on mahassaan pienokaisia, eli muumi astutettiin viime kuussa ja pentuja on odotettavissa elokuulle! En millään malttaisi oottaa näitä. Muumihan astutettiin Riikan aivan ihanalla Cash lössykällä. Toivottavasti edes osa pennuista perii vanhempien täydellisen luonteen, ja toki ulkonäön ;) Onneksi Riikka pitää yhden pennuista niin saan sitten seurailla kehitystä ja varmasti opettaa näyttelyitä vartenkin ja joskus vielä esittääkin. Chicolta kovasti koetan tota turkkia pois saada, jotta ehtisi uusi turkki kasvaa tilalle. Seinäjoen näyttelyyn olis suunnitteilla mennä, mutta saapa nyt nähdä, kun tuo turkki....Kaljua ei oo kiva viedä. No saas nähä miten tässä käy.

Mehän käytiin vierailemassa Chicon kasvattajan luona tällä viikolla. Oli Chico kyllä kasvanut siitä kasvattajan viime näkemästä. Kovasti tykkäsi Chicosta. Neuvoi että miten kannattaa noi korvat nyt trimmata ja pahemmassa tapauksessa liimata jos ei keventäminen nosta niitä yhtään. Hieman Chicoa pelotti Vuokon chihuahua, mutta Emma sheltistä Chico kyllä innostui ihan ylikierroksille. Lopussa Chico ehti vielä leikkiähetken aikaa Pepita emän kanssa. Hyvin ne tuli vielä toimeen:) Mökkeiltyäkin tuli viime viikolla, pitää katsoa jos saisin isän kameralta hienoja kuvia koneelle missä Chico juoksee hiekka dyyneillä.