Nyt en ole hirveästi kirjotellut, kun sivuja odottelee uudistus... Lisään sivuille toisen pian oman koiran Muumin. Tämäkin päivä alkaa pikku hiljaa lähentyä, kun sen saan ja onhan se kiva jo tehdä sivut muumillekkin.

Eilen käväistiin limingantullissa mätsäreissä Chicon, Muumin ja Luttanan kanssa. Ilma oli alusta alkaen hieman hiostava ja sadehan siellä tulikin. Vasta ihan lopussa alkoi aurinko paistelemaan. Silti meillä oli mukava päivä. Alussa sain koittaa esittää Riikan kasvattia, Siskaa. Siska ei ole koskaan esiintyny ja sitä odottaa oulun näyttelyt nyt viikon loppuna. Hieman hankalahan se oli alussa, mutta mukavasti se esiintyi kun tajusi homman nimen. Tosi kaunis poika kyllä oli. Jotenkin hyvin paljon enkelin näköinen vaikka isä on pumpuli. Chico meni ensimmäistä kertaa aikusten kehään. Ja punanenhan sieltä tuli. Hyvä aloitus aikuiskehälle. Siellä virutaankin sitten koko loppu elämä:D Muumi ihme kyllä sai sinisen. Tuomari höpötteli jotain löysästä selästä... Ja pöh.. Mutta sinisten kehässä oli parempi onni. Luulin että ei sijoittaisi muumia ollenkaan, ku muumi oli niin hirvittävän apaattinen olio. Silti sijoitti sijalle 2! Siellä oli tosi hyvät palkinnot. Luttanakin sijoittui tapansa mukaan. Ja vielä sekarotusten kakkoseksi! Tuli toinen mukava palkinto kassi. Valitettavasti chico ei sijoittunut ollenkaan. Aikusissa saattaakin sitten olla taasen vaikeampi pärjätä. Lopuksi otin Muumista uudet seisoma kuvat ja tässä ne onkin:

1247836826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247836862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meitä odottaakin nyt viikonloppuna Oulun näyttelyt. Lauantaina käväisen kehässä esittämässä riikan husky kasvatin Sepen. Myös Pumpuli käväsee ravaamassa valio luokassa. Sunnuntaina joukkio onkin hieman isompi. Sillä mukaan lähtee: Sepe, Pumpuli, Karu, Pööni sekä Chico. Toivotaan että Chico saisi nyt hieman paremman tuloksen kuin kajaanista tarttui mukaan. Chico on nyt pudotellut kovasti turkkia joten saa nähdä miten tässä käy. Sunnuntain jälkeen revinkin turkin jo täysin bikini kuntoon, jotta se ehtisi kasvaa seuraaviin näyttelyihin, jotka on luultavasti sitten Seinäjoella. Nappasin Chicostakin vielä seisoma kuvan.

1247837104_img-d41d8cd98f00b204e9800998e