Käväistiin tänään mätsäreissä Linnanmaan yliopiston kentällä. Sää oli koko kisojen ajan tosi kuuma ja hiostava. Alussa se ei niinkään haitannut mutta loppua kohden yhdelle matkalaisista tuli auringonpistos ja koirat alkoi tuskastua kuumuudesta. Chico pääsi vielä pentuluokkaan, viimeisiä viiään. Chico esiintyi tapansa mukaan hienosti ja nappasi punaisen nauhan, vaikka ei ollut parhaassa turkissa..likainen ja näin. Viaton Punaisten kehässä päästiin vielä jatkoon ja siellä sijotuttiin neljänniksi. Olin tosi tyytyväinen sijotukseen. Oikeastaan oli onni että tällä kertaa kukaan koirista ei mennyt kerrankaan bis kehään, koska lopussa alko olla tosi tuskallista kuumuuden takia. Ja välillä jyrähteli ukkonenkin, vaikka oli täysin aurinkoista. Chico sai palkinnoksi kauniin vihreän ruusukkeen, siankorvan ja harmaan vetolelun. Paikalla oli myös tuttuja shelttiporukoita joiden kanssa chico leikki.

Itselläni oli vielä esitettävänä Cash ja mukana oli vielä Karu, tosin sitä en esittänyt. Ensin Karu meni kehään ja sai sinisen nauhan. Heti Karun kehän jälkeen oli Cashin vuoro. Cash esiintyi todella mahtavasti, tosin tuli hieman hiki juosta sen kanssa, sen voin sanoa että lujaa mentiin. Tuli sieltä sitten punainen nauha. Aikusia isoja koiria oli tosi paljon ja sitten kun vihdoin alkoi sinisten ja punasten kehät koirat ei enää jaksanut toimia. Karu löikin kehässä makaamaan ja liikkui vaivalloisten:D Jopa Cash laittoi ranttaliksi ja seistessä pyöri ja hyöri. Ravasi kauniisti, mutta keskittymisestä tietoakaan. Eipä sitten sijotuttu. Tuomari ei tykännyt huskyista. Häippästiin heti paikalta kotia viilentymään.

Olin tänään tosi reipas ja jaksoin vielä illan päälle pestä koiran. Pari tuntiahan siihen hujahti, mutta nyt on kaunis koira. Turkki vaan nousee huvittavasti pystyyn takaa, mutta muuten tosi hieno. Uutta karvaa puskee jo vanhan sekaan, jospa se kohta tiputtaisi kaiken ja saataisi uusi suora hieno tukka. Sitä odotellessa pesun jälkeinen kuva:)

1246206389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e